top of page

JÄSENEKSI?

Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistys ry on Suomen noutajakoirajärjestön alueyhdistys. Liittyessäsi jäseneksi yhdistykseemme liityt samalla jäseneksi myös Suomen Noutajakoirajärjestöön.


Nuusku on Suomen Noutajakoirajärjestön neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Se sisältää artikkeleita noutajan koulutuksesta, terveydenhoidosta, kokeista, näyttelyistä, metsästyksestä ja tapahtumista. Lehdessä julkaistaan koekalenterit ja tietoa tulevista näyttelyistä sekä jäsenyhdistysten tapahtumista. Nuusku on A4-kokoinen ja sisältää vähintään 48 sivua/numero. Lehti on täysin nelivärinen.

Nuuskun lisäksi saat yhdistyksen Jäsentiedotteen sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden Puskapostin, jossa on tietoa alueyhdistyksen tapahtumista, kursseista ja koulutuksista sekä monenmoista muuta. 

Jäsenenä olet etusijalla yhdistyksen järjestämiin monipuolisiin koulutuksiin. 

Jäseneksi liittyminen tapahtuu iittymislomakkeella, joka löytyy alta. Yhteydenoton jälkeen saat postissa/sähköpostissa maksulapun. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu. Yhdistyksellä ei ole käytössä jäsenkorttia. 

JÄSENHINNAT

• Vuosijäsen (sisältää myös SNJ:n jäsenyyden) 34.00 €
HUOM! Ei suorajäsenyyttä

+ Liittymismaksu uudelle jäsenelle (lisätään vuosijäsenmaksuun ensimmäisenä vuonna) 5.00 €

•Perhejäsenmaksu (perhejäsen = samassa taloudessa asuva henkilö) 10.00 €

Maksathan jäsenmaksusi vain laskussa olevalla viitenumerolla, kiitos. Tervetuloa mukaan toimintaan!

LIITTYMISLOMAKE

Kiitos! Liittymislomake lähetetty

bottom of page