© Brändpa Oy & Tiina Jurvakainen

TOKO - TOTTELEVAISUUSKOULUTUS

TOKO eli tottelevaisuuskoe/-koulutus on koiran ja ohjaajan välistä positiivista yhteistyötä, jossa koiralta vaaditaan erilaisten liikkeiden osaamista. Tottelevaisuuskoulutuksen peruspilarina voi pitää ohjaajan ja koiran välistä kontaktia ja yhteistyötä - jos tämä puuttuu, kaikki yhdessä tekeminen on työlästä ja vaikeaa. Tottelevaisuuskokeella mitataan koiran tottelevaisuutta ja yhteistyöhalukkuutta ohjaajan kanssa. Tokokokeessa on neljä eri luokkaa, joissa liikkeiden vaativuus nousee sitä mukaa, mitä ylemmäs noustaan.

Tokotoimikunta järjestää lisäksi koulutusta perustottelevaisuuteen, mikä on pohjana niin toimivalle arjelle kuin myös eri harrastuslajeille. Näissä koulutuksissa harjoitellaan mm. luoksetuloa, paikallapysymistä, toisten koirien ohittamista jne.

TULEVAT KOULUTUKSET

TULEVAT KOKEET

Arkitottelevaisuuskurssi maalis -huhtikuussa 2019! 

Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille koirakoille, jotka haluavat parantaa yhteistyötä ja perustottelevaisuutta, joita tarvitaan niin toimivaan arkeen kuin myös eri harrastuslajien pohjalle. Kouluttajina toimivat Tiia Bräyschy-Martiskainen ja Taija Varis.

Kurssi järjestetään Joensuussa, Linnunlahden koulutuskentällä keskiviikko-iltaisin (klo 18-21 välissä) 20.3. - 10.4.2019 (yht. 4krt). Kurssin hinta on jäsenille 35€, ei-jäsenille 40€. Jäsenet etusijalla.


Ilmoittautuminen osoitteeseen hanna.ohtonen(at)gmail.com.
Kerro ilmoittautuessasi koiran nimi, rotu ja ikä.Rokotukset tulee olla kunnossa!

 

HUOM! Linnunlahden koulutuskentällä Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistyksen vapaavuoro jäsenten omatoimiseen harjoitteluun keskiviikkoisin klo 18-21 ympäri vuoden. Kentältä löytyy myös pk-esteet.

Ei tiedossa olevia kokeita.

Ota yhteyttä tokotoimikuntaan: toko(at)pknoutajat.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now