TOKO - TOTTELEVAISUUSKOULUTUS

TOKO eli tottelevaisuuskoe/-koulutus on koiran ja ohjaajan välistä positiivista yhteistyötä, jossa koiralta vaaditaan erilaisten liikkeiden osaamista. Tottelevaisuuskoulutuksen peruspilarina voi pitää ohjaajan ja koiran välistä kontaktia ja yhteistyötä - jos tämä puuttuu, kaikki yhdessä tekeminen on työlästä ja vaikeaa. Tottelevaisuuskokeella mitataan koiran tottelevaisuutta ja yhteistyöhalukkuutta ohjaajan kanssa. Tokokokeessa on neljä eri luokkaa, joissa liikkeiden vaativuus nousee sitä mukaa, mitä ylemmäs noustaan.

Tokotoimikunta järjestää lisäksi koulutusta perustottelevaisuuteen, mikä on pohjana niin toimivalle arjelle kuin myös eri harrastuslajeille. Näissä koulutuksissa harjoitellaan mm. luoksetuloa, paikallapysymistä, toisten koirien ohittamista jne.

TULEVAT KOULUTUKSET

TULEVAT KOKEET

Arkitottelevaisuuskurssi elo - syyskuussa

Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille koirakoille, jotka haluavat parantaa yhteistyötä ja perustottelevaisuutta, joita tarvitaan niin toimivaan arkeen kuin myös eri harrastuslajien pohjalle. Kouluttajina toimivat Lea Kilpeläinen, Satu Fredriksson ja Hanna Ohtonen.


Kurssi järjestetään Joensuussa, Linnunlahden koulutuskentällä keskiviikko-iltaisin (klo 18-21 välissä) 19.8. - 9.9.2020 (yht. 4krt).
 

Kurssin hinta on jäsenille 35€, ei-jäsenille 40€.

Ilmoittautuminen 19.7.2020 mennessä, jonka jälkeen ilmoittautuminen avataan myös ei - jäsenille osoitteeseen hanna.ohtonen (at) gmail.com.

Kerro ilmoittautuessasi koiran nimi, rotu ja ikä.

Rokotukset tulee olla kunnossa.

HUOMIO COVID-19 OHJEET!

Rally-toko –kurssi

Kouluttajana toimii Pia Takkunen. Kurssi järjestetään Joensuussa, raviradan hiekkakentällä:

Kurssi päivät: ma 13.7, to 16.7, ma 20.7, to 23.7
ja ma 27.7.

Kurssilla on kaksi ryhmää (5 koirakkoa / ryhmä)
 

klo 18 – 19 Mölli koirakot
klo 19 – 20 ALO - AVO - koirakot

 

Ilmoittautuminen osoitteeseen hanna.ohtonen (ät) gmail.com. Kerro ilmoittautumisessa koiran nimi ja kokemuksesi rally-tokossa. Ilmoittautuminen viimeistään 30.6.2020
 

Kurssin hinta on jäsenille 50€ / koirakko, ei jäsenille 60€ / koirakko.
 

Huomioithan vallitsevat COVID 19 -ohjeistukset!

Ei tiedossa olevia kokeita.

© Brändpa Oy & Tiina Jurvakainen