NÄYTTELYTOIMINTA

Näyttelytoimikunnan tehtävä on pääasiassa järjestää jäsenille näyttelykoulutusta sekä neuvoa näyttelyihin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi toimikunta pyrkii järjestämään vuosittain leikkimielisen Match Show'n, jonka tuotto käytetään jäsenistön hyväksi. Yhdistys ja näyttelytoimikunta osallistuu Joensuun Suvi Karelia -koiranäyttely 2018 järjestelyihin.

Vuosittain jaamme valiokoirille ns. valionarvopalkinnot hakemusten perusteella sekä palkitsemme Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistyksen Näyttelyn Nätein- koiran sekä Vuoden Veteraanin.

TULEVAT KOULUTUKSET

TULEVAT NÄYTTELYT

Suomen Kennelliiton hallitus on päättänyt 12.3., että kaikki SKL:n alaiset näyttelyt, kokeet, kilpailut, koulutustilaisuudet ja tapahtumat perutaan 31.5.2020 saakka. Samoin ovat linjanneet Palveluskoiraliitto sekä Agilityliitto. Suomen Noutajakoirajärjestö ry on suosittanut jäsenyhdistyksiään noudattamaan Kennelliiton linjausta.

 

Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistys ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton ja Suomen Noutajakoirajärjestö ry:n linjauksia. Kaikki yhdistyksen kokeet, kilpailut ja koulutukset on peruttu 31.5.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja pyrimme järjestämään koulutukset myöhempänä erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

© Brändpa Oy & Tiina Jurvakainen