MEJÄ - METSÄSTYSKOIRIEN JÄLJESTÄMISKOE

MEJÄ tarkoittaa metsästyskoirien jäljestämiskoetta ja metsästyskoirien jäljestämistä, jonka tarkoitus on testata koiran kyky seurata verijälkeä.

MEJÄ on mukava ja antoisa harrastus koiralle ja ohjaajalle. Kokeessa on kaksi luokkaa: avoinluokka (AVO) ja voittajaluokka (VOI). Avoimeen luokkaan saavat osallistua kaikki 9 kk täyttäneet Suomen Kennelliiton rekisteröinti-, rokotus- ja tunnistusmerkintävaatimukset täyttävät koirat. 

Mejätoimikunta järjestää koulutuksia ja kokeita keväästä syksyyn.

TULEVAT KOULUTUKSET

TULEVAT KOKEET

Suomen Kennelliiton hallitus on päättänyt 12.3., että kaikki SKL:n alaiset näyttelyt, kokeet, kilpailut, koulutustilaisuudet ja tapahtumat perutaan 31.5.2020 saakka. Samoin ovat linjanneet Palveluskoiraliitto sekä Agilityliitto. Suomen Noutajakoirajärjestö ry on suosittanut jäsenyhdistyksiään noudattamaan Kennelliiton linjausta.

 

Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistys ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton ja Suomen Noutajakoirajärjestö ry:n linjauksia. Kaikki yhdistyksen kokeet, kilpailut ja koulutukset on peruttu 31.5.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja pyrimme järjestämään koulutukset myöhempänä erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

© Brändpa Oy & Tiina Jurvakainen