MEJÄ - METSÄSTYSKOIRIEN JÄLJESTÄMISKOE

MEJÄ tarkoittaa metsästyskoirien jäljestämiskoetta ja metsästyskoirien jäljestämistä, jonka tarkoitus on testata koiran kyky seurata verijälkeä.

MEJÄ on mukava ja antoisa harrastus koiralle ja ohjaajalle. Kokeessa on kaksi luokkaa: avoinluokka (AVO) ja voittajaluokka (VOI). Avoimeen luokkaan saavat osallistua kaikki 9 kk täyttäneet Suomen Kennelliiton rekisteröinti-, rokotus- ja tunnistusmerkintävaatimukset täyttävät koirat. 

Mejätoimikunta järjestää koulutuksia ja kokeita keväästä syksyyn.

MEJÄKURSSI KEVÄÄLLÄ 2022

TULEVAT KOKEET

MEJÄKURSSI 27.4. – 22.5.2022

Kurssi on tarkoitettu aloitteville koirakoille lajiin tutustumiseksi. Koiran tulee olla vähintään 6kk ikäinen ja rokotettu asianmukaisesti. Yksi koira / ohjaaja / talous.

Kurssin aikataulu (alustava, lumitilannevaraus)

• ke 27.4. teoriailta Nuuskulassa klo 18-20

• ke 4.5. maastoharjoitus

• ke 11.5. maastoharjoitus

• su 22.5. möllimejä eli kokeenomainen harjoitus maastossa

​Tarkemmat tiedot ilmoittautuneille kurssikirjeessä. Hinta Pohjois-Karjalan noutajakoirayhdistyksen jäsenille 45 euroa ja ei-jäsenille 55 euroa. Kurssimaksu sisältää kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12 koirakkoa. Ilmoittautuminen alkaen 4.4. sähköpostilla ratilain (at) hotmail.com

Ilmoittautuessa kerro koiran ikä, rotu, kutsumanimi ja oma puhelinnumerosi. 

HUOM! Ennen 4.4. tulleita ilmoittautumisia ei huomioida. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 16 jälkeen p. 050 4060 658 / Elisa

Kaatamo LIPERI su 29.5. (jälkienteko la 28.5.)

Tarkemmat tiedot linkissä

Kajoo JUUKA su 28.8. PM-koe

Tulossa lisäksi avo-koirille tarkoitettu yhden tuomarin koe 30.7.