MEJÄ - METSÄSTYSKOIRIEN JÄLJESTÄMISKOE

MEJÄ tarkoittaa metsästyskoirien jäljestämiskoetta ja metsästyskoirien jäljestämistä, jonka tarkoitus on testata koiran kyky seurata verijälkeä.

MEJÄ on mukava ja antoisa harrastus koiralle ja ohjaajalle. Kokeessa on kaksi luokkaa: avoinluokka (AVO) ja voittajaluokka (VOI). Avoimeen luokkaan saavat osallistua kaikki 9 kk täyttäneet Suomen Kennelliiton rekisteröinti-, rokotus- ja tunnistusmerkintävaatimukset täyttävät koirat. 

Mejätoimikunta järjestää koulutuksia ja kokeita keväästä syksyyn.

MEJÄKURSSI KEVÄÄLLÄ 2021

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville koirakoille lajiin tutustumiseksi. Koiran tulee olla vähintään 6kk ikäinen ja rokotettu asianmukaisesti. Yksi koira / ohjaaja / talous.

Kurssikerrat:

 

Tiistai  20.4. klo 18 teoriailta (Nuuskula, Joensuu tai tilanteen vaatiessa etänä)

 

Tiistai 4.5. maastoharjoitus (Jaamankangas, Kontiolahti)

Tiistai 11.5. maastoharjoitus (Jaamankangas, Kontiolahti)

Sunnuntai16.5. möllimejä eli kokeenomainen harjoitus 

 

Tarkemmat tiedot tulevat osallistujille kurssikirjeessä. Kurssi järjestetään alueelliset koronarajoitukset ja Kennelliiton ohjeistukset huomioiden tai sitä voidaan joutua siirtämään. 

Hinta: 45€ jäsenet / 55€ ei-jäsenet. Kurssimaksu sisältää kurssilla tarvittavat materiaalit. Koiralla tulee kuitenkin olla omat jäljestykseen sopivat valjaat tai panta. 

 

Ilmoittautumiset 1.4. alkaen sähköpostitse katiaulikki@elisanet.fi

Kurssille otetaan 12 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mainitse ilmoittautumisessa koiran ikä, kutsumanimi ja rotu. 

TULEVAT KOKEET